Dziś jest: Czwartek 24.08.2017, godz:10:47:09KontaktPoleć NasDodaj do ulubionychStrona startowa
  Pytania i odpowiedzi  Pomoc  Regulamin  Reklamacje  Dlaczego My
Z ostatnich    ID:

» Polityka prywatności

Powiadom mnie...

... o najnowszych ogłoszeniach

Statystyka serwisu

  1. Dziś odwiedziło nas: 17148 osób.
  2. W ostatnich 7 dniach: 283483 osób.
  3. Teraz serwis przegląda: 466 osób.
 

Polityka prywatności

Zakres udostępniania informacji o użytkowniku

ogloszenia.infoludek.pl zasadniczo nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza zgromadzonych danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom.

Dane o użytkowniku ujawniamy tylko w dwóch przypadkach:
  1. za wyraźną (wyrażoną pisemnie lub w formie elektronicznej) zgodą i na życzenie użytkownika
  2. na wniosek sądu lub prokuratury w przypadku naruszenia przez użytkownika przepisów prawa.
Możemy ujawnić dane osobowe w następującym zakresie:
  1. Osób, które wzięły udział w konkursach i zostały ich zwycięzcami
    1. do wiadomości organizatora konkursu: imię i nazwisko, adres email, numer telefonu
    2. do publicznej wiadomości: imię i nazwisko
  2. Osób, które wyraziły opinię na temat prezentowanych w serwisie firm, instytucji i organizacji (imię i nazwisko, jeżeli w polu pseudonim użytkownik podał te dane, w przeciwnym razie podawany jest tylko pseudonim)

 

Prawo do weryfikacji, modyfikacji i usunięcia danych osobowych

Każdemu użytkownikowi, który wypełnił formularz na stronie serwisu ogloszenia.infoludek.pl zapewniamy dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia. Użytkownik może uzyskać dostęp do swoich danych po uprzedniej autoryzacji.

 

Przechowywanie i ochrona informacji

Dane osobowe naszych użytkowników przechowujemy i przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez użytkownika zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności w zgodzie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (DzU nr 133, poz. 883 z późn. zm.).

 

Cookies

Używamy cookies, tj. informacji zapisywanych przez serwer ogloszenia.infoludek.pl na komputerze użytkownika, które serwer może odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego komputera. Cookies dostarczają nam danych statystycznych o użytkowniku i korzystaniu przez niego z poszczególnych elementów naszego serwisu. Możemy umieścić cookies w celu monitorowania ruchu użytkowników pomiędzy serwisem ogloszenia.infoludek.pl, a współpracującymi z nami serwisami internetowymi. Nie odpowiadamy za stosowanie cookies na innych stronach internetowych dostępnych dla użytkowników dzięki linkom umieszczonym na stronach ogloszenia.infoludek.pl.
 

Reklama

Wybierz wg. województwa

Popularne miasta z ogłoszeniami

  1. Szczecin
  2. Mierzyn
  3. Stargard
  4. Police
  1. Goleniów
  2. Przecław
  3. Łozienica
  4. Gryfino
  1. Lubieszyn
  2. Świnoujście
  3. Międzyzdroje
  4. Pobierowo
  1. Stobno
  2. Poznań
  3. Łukęcin
  4. Dobra
  1. Dołuje
  2. Pogorzelica
  3. Skarbimierzyce
  4. Kołbaskowo
  1. Gorzów Wielkopolski
  2. Niechorze
  3. Wołczkowo
  4. Tanowo

Ogłoszenia za granicą

 
  1. Belgia
  2. Czechy
  3. Dania
  4. Finlandia
  5. Francja
  6. Grecja
  7. Holandia
  8. Irlandia
  9. Luksemburg
  10. Niemcy
  11. Norwegia
  12. Szwecja
  13. Węgry
  14. Wielka Brytania
  15. Włochy
    Strefa użytkownika
  1. Logowanie
  2. Rejestracja
  3. Reklamacje
  4. Pomoc
  5. Dodaj ogłoszenie
     
  1. Powiadamiacz
  2. Dodawanie systemowe ogłoszeń
  3. Stwórz widget
    Regulamin
  1. Skrócony
  2. Pełny
  3. Polityka prywatności
    Kontakt
  1. Kontakt